Van sloop naar bouw

Het dak is bedekt, de dakhuisjes staan, en de dakranden zijn geïsoleerd. We zijn nu echt in de opbouwfase aangekomen en dat geeft moed!

Nu zijn de gevels aan de beurt. We zien uit naar de komst van de nieuwe puien deze week. Veertig compleet nieuwe kozijnen, gemaakt van larikshout. Als die geplaatst zijn begint het nieuwe Overhoop echt vorm te krijgen. Hopelijk zijn ze op tijd om de herfstige plataanblaadjes buiten te houden.

Intussen gebeurt er aan de binnenkant ook al veel. Water en elektra zijn al voor het grootste deel af. De grote huiskamer beneden staat vol met 7 nog prima tweedehands keukens die bij ons een tweede leven krijgen. Een megaklus is nu het stuken en tegelen van 7 badkamers. Heb je ervaring met tegelen en/of stuken? Kom langs!

We worden nog steeds verrast met nieuwe vrijwilligers, en op de bouw klinkt Engels, Farsi, Frans en Arabisch door elkaar heen. We krijgen hulp van vrienden uit allerlei hoeken! Wel merken we dat er wat minder vrijwilligers zijn nu de vakanties zijn afgelopen. Dus alle hulp is nog steeds welkom. We horen het graag op klussen@overhoopoverhoop.nl.

Af en toe zullen we ook klusjes op zaterdag doen, dus als je alleen in het weekend kan mag je je natuurlijk ook opgeven!